Miten toimimme

Vuonna 2008 perustetun Derigon juuret pohjautuvat vahvasti innovatiivisuuteen ja toiminnan kehittämiseen. Yrityksemme kaikki työntekijät ovat koko työuransa ajan olleet vahvasti mukana erilaisissa kehityshankkeissa.

Toimintamme perusajatuksena on läheinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa ja perehtyminen toimialaan. Vahva osaaminen projektityöskentelystä sekä prosessikehityksestä takaa onnistuneen ja juuri asiakkaan tarpeita vastaavan projektin lopputulokseen.

 

Yhtenäiset toimintatavat

person1Totutut toimintatavat eivät aina vastaa toimintaympäristön muutoksiin varsinkaan yritystoiminnan murrosvaiheissa. Derigolla on laaja kokemus eri alojen yritysten toimintamallien kuvauksesta, arvioinnista ja uudelleen suunnittelusta. Askel kerrallaan tapahtuvan työskentelyn ansiosta muutokset saadaan vietyä nopeammin käytäntöön, mikä mahdollistaa hallitumman kasvun ja nopeammat voitot.

Kannattava projektitoiminta ja tehokkaat tietojärjestelmät
Jussi BWTieto on keskeisessä roolissa myös projektitoiminnan kehittämisessä. Derigon kehittämä Microsoft Sharepoint –alustalle rakennettu Pro3®-järjestelmä on tehokas työkalu sekä asiakasprojektien että sisäisten prosessien seurantaan ja hallintaan. Web-pohjainen asiakaskohtaisesti räätälöitävä Pro3® tarjoaa valmiita malleja ja työkaluja projektitoimitusten tuottavuuden ja laadun kehittämiseen sekä yhteisen työtilan kaikille projektiin osallistuville. Järjestelmä tehostaa projektiryhmän tiedonvaihtoa ja yhteistyötä, vähentää turhia kustannuksia sekä mahdollistaa nopean reagoinnin havaittuihin ongelmiin.

Turku

Derigo Oy
Maariankatu 4C64
20100 Turku

Google Maps »

Espoo

Derigo Oy
Kappelitie 6 B
02200 Espoo

Google Maps »

 

Lahti

Derigo Oy
Torikatu 3 B 18
15110 Lahti

Google Maps »

 

 

London

Derigo UK Ltd
27 Old Gloucester Street
London, WC1N 3AX
United Kingdom

 

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Sähköpostit etunimi.sukunimi@derigo.fi

button LinkedIn

MS Partner GOLD reversed small 300x65