ALMACO Groupilla Pro3 extranet projektin dokumentaation julkaisussa

Offshore-toimintaansa laajentava ALMACO Group sai syksyllä merkittävän tilauksen brasilialaiselta Estaleiro Enseada do Paraguaçu (EEP) telakalta. Tilaus kattaa kuuden offshore porauslaivan hytti- ja julkisten alueiden uudisrakennuksen. Projektin tärkein asiakasdokumentaatio julkaistaan pääasiallisesti käyttäen Derigon toimittamaa Pro3 extranet julkaisua.

Pro3 extranet:illä voidaan asiakkaalle ja toimittajille julkaista projektin dokumentaatiota suoraan Pro3-projektinhallintajärjestelmästä. Julkaistut dokumentit päivittyvät asiakkaille automaattisesti, kun niitä päivitetään projektille. Extranet toimii samalla myös projektidokumentaation arkistona asiakkaalle päin.

"Julkaisemalla dokumentit suoraan projektinhallintajärjestelmästämme säästymme dokumenttien turhilta sähköpostilähetyksiltä. Näin voimme myös varmistaa, että asiakkaalla on aina käytössään viimeisin versio dokumentaatiosta ja vältämme ongelmat, jotka johtuvat siitä, että muokkaajalla on ollut vanha versio käytössään" kertoo ALMACO Groupin liiketoiminnan kehityksestä ja laadusta vastaava Tero Rantanen.

Lisätietoja:

EEP-projekti: http://www.almaco.cc/news/latest_news/market_breakthrough_in_brazil_for_almaco_group_with_newbuilding_contract_for_6_drillships_awarded_by_eep

ALMACO Group:
Tero Rantanen +1 954 383 5197

Derigo Oy: Jukka Vornanen 0400-265242

ALMACO Group:
www.almaco.cc

Turku

Derigo Oy
Maariankatu 4C64
20100 Turku

Google Maps »

Espoo

Derigo Oy
Kappelitie 6 B
02200 Espoo

Google Maps »

 

Lahti

Derigo Oy
Torikatu 3 B 18
15110 Lahti

Google Maps »

 

 

London

Derigo UK Ltd
27 Old Gloucester Street
London, WC1N 3AX
United Kingdom

 

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Sähköpostit etunimi.sukunimi@derigo.fi

button LinkedIn

MS Partner GOLD reversed small 300x65