NYCON OTTAA KÄYTTÖÖN DERIGON PRO3- JÄRJESTELMÄN

NYCON OTTAA KÄYTTÖÖN DERIGON PRO3- JÄRJESTELMÄN

NyCon Oy Ab on sopinut Derigo Oy:n kanssa Pro3 -järjestelmän käyttöönotosta kevään 2020 aikana.

Projektin tavoitteena on harmonisoida kasvavan yrityksen toiminta ja saada projektien tiedot ja dokumentit helposti saataville. Pro3 -järjestelmän avulla yritykselle luodaan sähköinen työpöytä, joka on koko henkilöstön käytössä.

Järjestelmän ytimenä tulee olemaan Pro3 projektinhallinta moduuli, jonka avulla hallitaan projektin toteutusprosessia koko projektin elinkaaren ajan. Projektin työmaatoimintojen tehostamiseen otetaan käyttöön Pro3 Onsite mobiilisovellus, jonka avulla voidaan tehdä mm. erilaisia tarkastus- ja mittauspöytäkirjoja. Projektihallinnan lisäksi järjestelmästä löytyvät työtilat erilaisille hallinnollisille dokumenteille sekä monipuoliset raportointinäkymät liiketoiminnan eri osa-alueisiin.

Lisätietoa hankkeesta:

NyCon Oy Ab – Håkan Nyman, Toimitusjohtaja. Puh. 050-3845837. håkan.nyman@nycon.fi

Derigo Oy – Jukka Vornanen, Toimitusjohtaja. Puh. 0400-265242. jukka.vornanen@derigo.fi

http://www.nycon.fi

http://www.derigo.fi

Nycon Oy Ab on Kokkolalainen yksityisomistuksessa oleva rakennusalan yritys, jonka liikevaihto on noin 12Meur ja yhtiössä työskentelee 50 rakentamisen ammattilaista. Yhtiön toimialue käsittää pääsääntöisesti Keski-Pohjanmaan alueen. Yhtiö on panostanut pääasiassa liike-, teollisuus-, julkiseen-, ja asuntorakentamiseen. Yhtiö toteuttaa myös uudisrakentamista sekä saneeraus- ja peruskorjaustöitä.

Laatu, aikataulut, työturvallisuus ja kustannustehokkuus ovat mukana joka päiväisessä toiminnassa osaavan ja kokeneen henkilöstön ansiosta. Yhtiöstä löytyy myös kattava osaaminen rakennuttamisen sekä kiinteistö- hankekehityksen osalta.

Derigo Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen ICT-palvelutalo, jonka kaikilla työntekijöillä on vahva projektitoiminnan tausta ja osaaminen. Yrityksen työntekijät ovat toteuttaneet satoja kehitysprojekteja erikokoisissa yrityksissä sekä kotimaassa, että ulkomailla. Vankan kokemuksensa pohjalta Derigo on kehittänyt oman Pro3 – tuoteperheen palvelemaan erityisesti projektitoimintaa harjoittavia yrityksiä. Pro3 käyttäjiä on jo tuhansia sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa ympäri maailmaa.

 

X

Yhteydenottopyyntö:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.