Pro3 Uutiskirje 05/2020

Pro3 Uutiskirje 05/2020

Tämän uutiskirjeen tarkoituksena on tiedottaa yleisellä tasolla mitä Pro3 kehityksessä ja asiakasrintamalla tapahtuu.

Nycon ottaa käyttöön Derigon Pro3 projektinhallintajärjestelmän

NyCon Oy Ab on sopinut Derigo Oy:n kanssa Pro3 -järjestelmän käyttöönotosta kevään 2020 aikana.Projektin tavoitteena on harmonisoida kasvavan yrityksen toiminta ja saada projektien tiedot ja dokumentit helposti saataville. Pro3 -järjestelmän avulla yritykselle luodaan sähköinen työpöytä, joka on koko henkilöstön käytössä.Järjestelmän ytimenä tulee olemaan Pro3 projektinhallinta moduuli, jonka avulla hallitaan projektin toteutusprosessia koko projektin elinkaaren ajan. Projektin työmaatoimintojen tehostamiseen otetaan käyttöön Pro3 Onsite mobiilisovellus, jonka avulla voidaan tehdä mm. erilaisia tarkastus- ja mittauspöytäkirjoja. Projektihallinnan lisäksi järjestelmästä löytyvät työtilat erilaisille hallinnollisille dokumenteille sekä monipuoliset raportointinäkymät liiketoiminnan eri osa-alueisiin.

Lisätietoa hankkeesta:

NyCon Oy Ab – Håkan Nyman, Toimitusjohtaja. Puh. 050-3845837. håkan.nyman@nycon.fi

Derigo Oy – Jukka Vornanen, Toimitusjohtaja. Puh. 0400-265242. jukka.vornanen@derigo.fi

http://www.nycon.fi

http://www.derigo.fi

Teams viestintään – Pro3 tiedonhallintaan

Teams ja Pro3 täydentävät toisiaan luoden uusia mahdollisuuksia projekteihin liittyvän tiedon ja viestinnän hallinnassa. Teams tarjoaa näppärät ja monipuoliset viestintäratkaisut kun taas Pro3 ohjaa prosessia, tekemistä ja hoitaa tiedon- ja dokumentinhallinnan. Kiva yksityiskohta yhteistyöstä on, että Teams ”täbiin” liitettyyn Pro3-työtilaan liittyvä keskustelu nousee Teamsissa omaan sarakkeeseensa Pro3-työtilan rinnalle. Ja Pro3 ”metatiedottaa” automaattisesti projektille tallennetut dokumentit sen mukaan miten haluat liiketoimintaasi seurata ja jäsentää. Siis automaattisesti, ilman että se teettää lisätyötä projektitiimillä!

Teams ja Pro3 tuovat organisaatiolle tehokkaan viestintäalustan chatteineen ja verkkokokouksineen sekä yhtenäisen toimintatavan ja sisäänrakennetun tiedonhallinnan tehokkuuden. Teams-kanavat kokoavat ja näyttää projekteihin liittyvän viestinnän ja Pro3:n työtilat ja dahsboardit näkymän projektien ja projektisalkun tilanteeseen. Käytössäsi on aina ajantasainen tieto johtamisen ja päätöksenteon tueksi.

Pro3 ja Teams yhdessä mahdollistavat tehokkaan yhteistyön ja tiedon jakamisen, organisaation tavoitteita tukevan toimintamallin ja liiketoimintasi edellyttämän tiedonhallinnan. Ne tuovat yritykselle uutta kilpailukykyä ja liiketoimintamahdollisuuksia – eli digitalisaatiota parhaimmillaan!

Lue lisää täältä:https://www.derigo.fi/2020/04/20/onko-sinullakin-teams/

Pro3 lisätoiminnallisuuksia

Pro3 tuoteperhe sisältää useita tekemistä helpottavia lisätoiminnallisuuksia. Alla on lyhyesti esitelty ’sähköiset lomakkeet’ ja ’koulutusrekisteri’. Lisätietoja saa joko yrityksenne Derigon yhteyshenkilöltä tai kotisivuiltamme: www.derigo.fi

  • Sähköiset lomakkeetSähköisellä lomakkeella pystyy muuttamaan word- ja excel-dokumentit helppokäyttöisiksi lomakkeiksi. Lomakkeita on helppo käyttää eri laitteilla: mobiili, tabletti tai työaseman selainohjelmisto.Lomakkeista voidaan käyttää useisiin eri käyttötarkoituksiin kuten esimerkiksi työmaapäiväkirja, lisä- ja muutostyölomake, betonointipöytäkirja sekä tarjouslupa työnkulkuineen. Lomakkeet ovat tallennettuna projektille ja ovat helposti lyödetävissä. Lomakkeille syötettäävä tietoa voidaan tuodaan Dashboardille joka helpottaa seurantaa ja raportointia.Lomakkeiden ylläpito ja muuttaminen on helppoa ilman syvällistä tietoteknistä osaamista.

  • Koulutusrekisteri
    Tyypillinen tilanne yrityksissä on, että koulutustietojen ja erityyppisten lupien ylläpito on hajallaan eri paikoissa. Etenkin alihankkijoiden tietoja ei ole helposti saatavilla tai tarkastettavissa.Pro3 koulutusrekisteri-lisäosa tarjoaa helppokäyttöisen työkalun sekä omien että alihankkijoiden koulutus- ja lupatietojen ylläpitoon. Tietoja on helppo ylläpitää ja päivittää. Järjestelmässä on tehokkaat haku ja suodatustoiminnon joiden avulla on helppo tarkastella esim. vanhaksi meneviä lupia tai puuttuvia koulutuksia. Tämän lisäksi esimiehet saavat hälytykset esimiehelle koulutusten voimassaoloajan päättymisestä.

 

X

Yhteydenottopyyntö:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.