Derigo Oy pääsi Dun & Bradstreet 1 Minimiriskiluokkaan!

Derigo Oy pääsi Dun & Bradstreet 1 Minimiriskiluokkaan!

Derigo Oy on päässyt Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, maailman parhaaseen mahdolliseen 1 Minimiriskiluokkaan!

Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena parhaaseen mahdolliseen 1. Miniriski/Luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.  Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu kyseiseen luokkaan, joten olemme erittäin ylpeitä tästä saavutuksesta.

D&B on maailman johtava yritys- ja luottotietojen tarjoaja ja perustettu Yhdysvalloissa jo vuonna 1841. D&B:n tietokanta sisältää tietoja yli 210 miljoonasta yrityksestä eri puolilta maailmaa. Tiedonkeruu tapahtuu järjestelmällisesti yli 220 maassa.

X

Yhteydenottopyyntö:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.