Pro3

ominaisuudet

Pro3 on web-pohjainen järjestelmä, joka tarjoaa helppokäyttöisen työkalun liiketoiminnan eri osa-alueilta kootun tiedon hallittuun hyödyntämiseen. Pro3 järjestelmä on modulaarinen ratkaisu, joka mahdollistaa järjestelmän käyttöönoton eri kokoonpanoilla asiakastarpeesta riippuen.

Dashboardit

Nykyaikainen projektijohtaminen perustuu dashboardien hyödyntämiseen, joten dashboardit ovat oleellinen osa Derigon Pro3 tuoteperhettä.

Lue lisää

Projektinhallinta

Projektien hallinta on järjestelmän ydin. Järjestelmässä luodaan Jokaiselle projektille projektityypin mukainen oma työtila.

Lue lisää

Johtamisjärjestelmä

Pro3 johtamisjärjestelmän avulla saat yrityksesi laatujohtamiseen ja sertifiointeihin liittyvät asiat tehokkaasti hallintaan.

Lue lisää

Intranet

Intranet on yrityksen sisäinen työkalu ns. sähköinen työympäristö, joka helpottaa tiedon saantia ja vähentää kirjallisen materiaalin tarvetta työpaikalla.

Lue lisää

Mobiilityökalut

Menestyksellisen projektiliiketoiminnan edellytyksenä ovat tehokkaat ja helppokäyttöiset työmaahallinnan mobiilityökalut.

Lue lisää

Laajennukset

Pro3 perusmoduulien lisäksi järjestelmään on saatavilla useita projektitoimintaan suunniteltuja laajennuksia, joita voidaan ottaa käyttöön asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Katso listaus

Tekniikka

Pro3 -järjestelmä pohjautuu Microsoftin SharePoint -teknologiaan, jonka päälle on rakennettu Pro3 -ydin laajentamaan SharePointin toiminnallisuuksia sekä vastaamaan projektitoiminnan tarpeita.

Lue lisää