Yrityksestä
Atea opastaa asiakkaitaan digitaalisen työpaikan liiketoimintalähtöisessä kehittämisessä ja tarjoaa tarkoituksenmukaiset teknologiset ratkaisut ja palvelut sen rakentamiseen.

https://www.atea.fi/

Yhteistyö
Atea toimii Derigon teknisenä IT-palvelukumppanina, jonka toimittaman Pro3 pilvipalveluympäristö sisältää seuraavat osa-alueet: tekninen ympäristö (palvelimet tai sovittu kapasiteetti), tarvittavat lisenssit, varmennukset sekä palvelinten ylläpito ja valvonta.

 

 

 

 

Yrityksestä
Timbal Palvelut Oy:n erityisosaamista on kiinteistökannan hallintaan liittyvien ohjelmistojen ja ratkaisujen toimittaminen. Timbal tuoteperheen (Pro, Energia, Elinkaari) ohjelmistojen avulla voidaan analysoida ja hallinnoida seuraavia osa-alueita: korjausrakentamisen kustannusten ja kiinteistökannan budjetointi, rakennusten energiatehokkuuden suunnittelu sekä energiatodistusten laskenta.

https://timbal.fi/

Yhteistyö
Derigon ja Timbalin yhteistyön tavoitteena on rakennusteollisuuden elinkaaren aikaisen tiedon digitalisointi. Yhtiöiden yhteistyössä keskitytään erityisesti kiinteistöjen korjausrakentamisen ja kunnossapidon aikaisten kustannusten ennakointiin sekä tiedonhallintaan.

 

 

 

Yrityksestä
Congrid tarjoaa markkinoiden helppokäyttöisimmän ohjelmistokokonaisuuden, jonka avulla rakennushankkeen laadun ja turvallisuuden johtaminen on helppoa ja läpinäkyvää eri osapuolille.

https://www.congrid.fi/

Yhteistyö
Derigon ja Congridin yhteistyön tavoitteena on edistää toimialan kehitystä parantamalla kokonaislaadun ja työturvallisuuden hallintaa työmaalta ylimpään johtoon asti.

Yritysten luoma ratkaisu edistää rakennusalan laadunhallinnan prosesseja tarjoamalla valmiiksi toimialan tarpeisiin sovitetun laadun- ja turvallisuuden raportointinäkymän. Ratkaisussa on yhdistetty Derigon Pro3 -projektihallintatyökalu ja Congrid-järjestelmät avointen rajapintojen avulla.