Kokemuksemme

Vuonna 2008 perustetun Derigon toiminnan perusajatuksena on läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa ja vahva toimialaosaaminen. Erinomainen osaaminen projektityöskentelystä sekä laaja kokemus eri alojen yritysten toimintamallien kuvauksesta, arvioinnista ja uudelleen suunnittelusta takaa onnistuneen ja juuri asiakkaan tarpeita vastaavan projektin lopputuloksen.

Askel kerrallaan tapahtuvan käyttöönoton ansiosta muutokset saadaan vietyä organisaatioon tehokkaasti ja nopeasti.

Derigo hyödyntää toiminnassaan mobiilien työvälineiden mahdollistamaa toimintatapaa, joten järjestelmän käyttöönotto sujuu mainiosti myös etänä sijainnista riippumatta.

Nopea ja kustannustehokas käyttöönotto

Pro3 moduulit sisältävät valmiit käyttöliittymät ja tekniset ratkaisut, jotka mahdollistavat järjestelmän nopean ja kustannustehokkaan käyttöönoton. Järjestelmän voi hankkia pilvipalveluna tai omille palvelimille asennettuna.

Käyttöönotto on konseptoitu siten, että järjestelmän käyttöönotto voidaan suorittaa nopeasti ja kustannustehokasti kiinteähintaisena projektina ilman riskejä. Käyttöönottoprojekti kestää tyypillisesti 1-3 kuukautta asiakkaan aikataulusta riippuen.

Käyttöönoton vaiheet ja tehtävät

 

Toimialariippumaton

Pro3 -järjestelmän joustavuus mahdollistaa järjestelmän hyödyntämisen ja käyttöönoton toimialasta riippumatta. Järjestelmää on hyödynnetty menestyksekkäästi muun muassa:

  • rakennusteollisuuden elinkaariprosesseissa
  • talotekniikan elinkaariprojektiprosesseissa
  • meriteollisuuden laivaprojektien projektinjohto- ja laadunhallintatyökaluna
  • sisäisten kehityshankkeiden toteutusprojekteissa