Sähköiset lomakkeet projektitoiminnan tehostajana

Sähköiset lomakkeet projektitoiminnan tehostajana

Projektitoiminnan prosesseja on viimeisen parin vuoden aikana digitalisoitu vauhdilla. Usein digitalisointi kuitenkin jää digitoinnin asteelle ja projekteissa käytetään edelleen sadoittain perinteisiä Word ja Excel tiedostoja, joita lähetetään sähköpostilla edestakaisin.

Toimintaa voidaan tehostaa huomattavasti korvaamalla perinteiset lomakkeet helppokäyttöisellä Pro3 sähköisellä lomakkeella, jolloin lomakkeella oleva tieto on hyödynnettävissä tehokkaasti mm. raportoinnissa.

Sähköisiä lomakkeita hyödyntäen voidaan luoda useita eri lomakepohjia eri käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi työmaapäiväkirja, betonointipöytäkirja, erilaiset tarkastuslistat tai tarjouslupa työnkulkuineen.

 

 

 

 

Sähköiseen lomakkeeseen pystyy lisäämään erilaisia kenttiä tarpeen mukaan, joissa voi olla alasvetovalikoita tms. Myös sähköinen allekirjoitus onnistuu. Lisäksi lomakkeille voidaan tuoda projektikortilla jo olevaa metadataa automaattisesti, jolloin tietoa ei tarvitse kirjoittaa lomakkeisiin useita kertoja.

Lomakkeiden luonti on tehty niin helpoksi, että asiakkaat pystyvät luomaan sähköisiä lomakkeita itsenäisesti Pro3 pääkäyttäjätyökalun avulla.

Lomakkeita pystyy muokkaamaan myös tallennuksen jälkeen ja niistä on mahdollista tehdä myös PDF tiedosto.

 

 

 

 

 

 

 

Sähköiset lomakkeet skaalautuvat eri päätelaitteille ja ovat erittäin helppoja ja nopeita käyttää mobiilityökaluilla.

 

 

 

 

 

 

 

Sähköisten lomakkeiden avulla tietoa on helppo tallentaa tiedon lähteellä ja sen jatkokäsittely on tehokasta erilaisissa raportointinäkymissä.

Sähköiset lomakkeet on integroitu suoraan Pro3 järjestelmään, joten Pro3 projektin raportointinäkymässä on helppo seurata sähköisten lomakkeiden tilatietoja.

 

 

 

 

Jos haluat kuulla lisää, ole yhteydessä:

Heikki Vornanen
Projektipäällikkö
+358 400 418 646
heikki.vornanen@derigo.fi
Derigo Oy

X

Yhteydenottopyyntö:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.