Antti Seppälä nimitetty Derigo Oy:n vanhemmaksi sovellusasiantuntijaksi

Antti Seppälä nimitetty Derigo Oy:n vanhemmaksi sovellusasiantuntijaksi

Antti Seppälä, tietotekniikan tradenomi (51), on nimitetty Derigo Oy:n vanhemmaksi sovellusasiantuntijaksi 11.1. alkaen. Antti tulee työskentelemään Lahdessa Derigon tuotekehitystiimin jäsenenä. Uuteen tehtäväänsä Antti siirtyi Fujitsu Finland Oy:n palveluksesta.

“Olemme hyvin iloisia, että saamme Antin osaksi Derigon tiimiä. Antin vahva osaaminen ja pitkäaikainen kokemus erilaisista teknologioista ja IT-projekteista luovat vahvan pohjan tuleville asiakashankkeillemme sekä omien tuotteidemme kehitykselle”, Derigon toimitusjohtaja Jukka Vornanen sanoo.

Antilla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista IT-kehitysprojekteista sekä yksityiseltä, että julkiselta sektorilta. Antilla on erityisen vahva kokemus siitä, miten asiakkaiden liiketoimintaa voidaan tehostaa Microsoft SharePoint alustaa hyödyntämällä.

Jukka Vornanen
Toimitusjohtaja
Derigo Oy

X

Yhteydenottopyyntö: