Case study, Blanchard Wells

Case study, Blanchard Wells

Blanchard Wells on ottanut käyttöön Derigon Pro3-järjestelmän kaikissa toiminnoissaan tarjotakseen  modernin projektinhallinnan työvälineen, mukaan lukien koulutusrekisterin lisäosat ja kaluston hallinta.

Derigo toimitti Pro3 toteutuksen avaimet käteen -projektina, joka kattoi seuraavat osa-alueet: projektisuunnittelu, projektinhallinta, järjestelmän asennus ja koulutus yrityksen pääkäyttäjälle.

Lue lisää aiheesta täältä

Blanchard Wells on vuonna 2000 perustettu konserni, johon kuuluu kuusi yritystä. He tarjoavat markkinoiden johtavia palveluita maa- ja vesirakentamisen, pohjarakenteiden ja teräsbetonirunkojen rakentamisessa maan arvostetuimmille pääurakoitsijoille, kehittäjille ja talonrakentajille.

https://blanchardwells.co.uk/