Sähköisen allekirjoituksen käytön suosio kasvussa Derigon Pro3 käyttäjien keskuudessa

Sähköisen allekirjoituksen käytön suosio kasvussa Derigon Pro3 käyttäjien keskuudessa

 

 

 

 

 

 

 

 

Sähköisen allekirjoituksen tarve on kasvanut etätyön lisääntyessä ja toiminnallisuuden käyttö on kasvanut jatkuvasti. Derigon asiakkaistakin monet ovat jo ottaneet sähköisen allekirjoituksen käyttöönsä osaksi paikkariippumatonta sekä luotettavaa sopimusten käsittelyprosessia.

Derigon Pro3 järjestelmässä voidaan hyödyntää sähköistä allekirjoitusta siten, että allekirjoitukseen liittyvät dokumentit lähetetään allekirjoituspalveluun Pro3:sta. Projektin tilannekeskuksesta voidaan tarkastella allekirjoitusten tilaa. Kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet dokumentit, haetaan allekirjoitetut versiot automaattisesti takaisin Pro3:een. Käyttämällä sähköistä allekirjoitusta asiakkaat voivat siis hoitaa projekteihin liittyvät sopimusten allekirjoitukset samassa paikassa missä käsitellään muutkin projekteihin liittyvät tapahtumat.

Sähköisen allekirjoituksen hyödyt ovat tulleet hyvin esiin etätyöskentelyn lisääntyessä, jolloin ei tarvitse tulostaa laajoja sopimuspaketteja, allekirjoittaa niitä ja edelleen skannata niitä. Kaikki tämä tapahtuu nyt vaivattomasti ja automaattisesti.

Derigo teki myös kyselyn liittyen sopimusten allekirjoitustapoihin ja sen perusteella voidaan todeta, että iso osa vastaajista käyttää jo sähköistä allekirjoitusta tai ovat harkinneet uuden toiminnallisuuden käyttöönottoa, jolla on mahdollista korvata perinteiset sopimusten kuittaukset sähköpostitse tai puhelimitse. Nyt sinulla on mahdollisuus liittää sähköinen allekirjoitus saumattomasti osaksi muuta projektin dokumentaatiota.

Derigon Pro3 järjestelmän käyttäjillä on tällä hetkellä mahdollista käyttää seuraavia sähköisiä allekirjoituspalveluita: SignSpace, Visma Sign ja Assently.

Lisätietoja aiheesta:

Jussi Rantala
Projektit ja palvelut
(+358) 400 200 005
jussi.rantala@derigo.fi
Derigo Oy

X

Yhteydenottopyyntö:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.