PRO3-JÄRJESTELMÄ TUKEMAAN JÄMERÄ KIVITALOT OY:N TOIMITUSLAAJUUDEN KASVUA

PRO3-JÄRJESTELMÄ TUKEMAAN JÄMERÄ KIVITALOT OY:N TOIMITUSLAAJUUDEN KASVUA

Jämerä Kivitalot Oy on sopinut Derigo Oy:n kanssa Pro3-järjestelmän käyttöönotosta.

Jämerä Kivitalot Oy on toteuttanut uniikkeja ja rakentajilleen suunniteltuja kivitaloja jo vuosikymmenten ajan. Aikaisemmin Jämerä on toimittanut vesikattovalmiita kivitalojen runkoja suoraan kuluttajille, mutta nyt yritys on laajentanut toimintaansa myös julkisivuvalmiisiin talotoimituksiin tavoitteenaan täysin muuttovalmiiden, yksilöllisten kivitalojen rakentaminen jatkossa. Toimituslaajuuden ja projektihallinnan tarpeiden kasvaessa tuli myös ajankohtaiseksi miettiä projektitoiminnan kehittämistä sekä modernin projektinhallintajärjestelmän käyttöönottoa. Näitä asioita tukemaan Jämerä Kivitalot Oy valitsi Derigon Pro3 -projektinhallintajärjestelmän.

Keskeisenä tavoitteena järjestelmää valittaessa oli varmistaa sekä johdolle että projektipäällikölle ajantasaisen tiedon saaminen projektin etenemisestä, liittyivät ne sitten taloustietoihin, tehtäviin tai projektin yleiseen etenemiseen.

Järjestelmän ytimenä on Pro3 projektinhallinta moduuli, jonka avulla hallitaan projektin toteutusprosessia koko projektin elinkaaren ajan. Projektinhallinnan toiminnallisuuksien lisäksi Pro3-järjestelmällä tehostetaan myös dokumentointia sähköisten lomakkeiden avulla sekä mahdollistetaan sähköpostin kautta välitettyjen tietojen helppo dokumentointi projektin työtilaan.

Dokumentointia helpottamaan käyttöön otetaan myös integraatio sähköiseen allekirjoituspalveluun. Projektin taloudellisen tilanteen seurantaa helpotetaan raportointi-integraatiolla talousjärjestelmään, jolloin projektin kokonaiskuva on saatavilla suoraan Pro3-järjestelmästä.

Lisätietoa hankkeesta:

Jämerä Kivitalot Oy – Jari Malkamäki, Toimitusjohtaja. Puh. 040 1796327 jari.malkamaki@jamera.fi

Derigo Oy – Jussi Rantala, Operatiivinen johtaja. Puh. 0400 200 005 jussi.rantala@derigo.fi

Jämerä Kivitalot Oy on Espoossa toimiva yksityisomistuksessa oleva talopakettialan yritys, jonka liikevaihto on noin 7,5Meur ja yrityksessä työskentelee 17 kivitalosuunnittelun ja -rakentamisen asiantuntijaa. Jämerä on Suomen vanhimpia pientalomerkkejä ja pitkän historiansa ansiosta pitää ylivoimaisesti kärkipaikkaa rakennettujen kivisten pientalojen määrässä Suomessa.
www.jamera.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jämerä Kivitalot Oy uudet julkisivuvalmiit talotoimitukset on aloitettu pääkaupunkiseudulla.

Derigo Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen ICT-palvelutalo, jonka kaikilla työntekijöillä on vahva projektitoiminnan ja prosessikehityksen tausta ja osaaminen. Yrityksen työntekijät ovat toteuttaneet satoja kehitysprojekteja erikokoisissa yrityksissä sekä kotimaassa, että ulkomailla. Vankan kokemuksensa pohjalta Derigo on kehittänyt oman Pro3 – tuoteperheen yhdessä asiakkaidensa kanssa palvelemaan erityisesti projektitoimintaa harjoittavia yrityksiä. Pro3 käyttäjiä on jo tuhansia sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa ympäri maailmaa.
www.derigo.fi

X

Yhteydenottopyyntö: